EDITORIAL LINK

Editorial link je link ka vašem sajtu koji je postavljen na drugom sajtu bez vašeg plaćanja ili zahteva. Ovi linkovi se takođe nazivaju i earned links. Oni su obično najvredniji i najželjeni backlinkovi koje bilo koji sajt može dobiti, ali samo određeni tipovi sadržaja mogu privući ove linkove. Na primer, proizvodne stranice e-trgovine verovatno neće zaraditi editorial linkove. Međutim, korisni vodič ili besplatni online kalkulator može zaraditi stotine ili hiljade editorial linkova jer ih sajtovi žele preporučiti svojim čitaocima.

Editorial linkovi su korisni jer pochodzą od uglednog sajta sa poštovanim metrikama. Linkovi koji vode do vašeg sajta trebaju nuditi kvalitetan sadržaj o određenim temama koje ljudi mogu koristiti kao pouzdane izvore i reference.

Editorial linkovi se koriste u marketingu i promociji za:

Evo nekoliko načina na koje možete dobiti editorial linkove:

Dobivanje editorial linkova je dugotrajan proces, ali je to i jedan od najvrednijih načina za promociju vašeg sajta. Koristeći savjete iz ovog teksta, možete povećati svoje šanse da dobijate editorial linkove i poboljšate svoju SEO i marketing strategiju.